Lokal gulvafslibning

Vi er lokal gulvfirma på hele Sjælland

 

mere om; gulvafslibning

En gulvafslibning er nødvendig, de steder hvor der er ridser, gennemslid, skæve gulve eller misfarvning af gulve. Med en god gulvafslibning kan man får næsten alle ridser, snavs og misfarvning væk.

Gulvafslibning kan fortages på alle typer massive og lamel gulve. Har du laminat gulve kan du desværre ikke foretage afslibning af gulve.

Ved en gulvafslibning tager man typisk fra 0,3 til 1,0 mm. af selve gulve. Gulvafslibning fortages som regel altid med grov sandpapir, typisk korn "24" for at kunne fjerne lak, snavs eller misfarvning.

Bræddegulve der er behandlet med fernis gennem mange år, malet gulve, gulve med gipsspartel kan Afhøvles / Gulvafhøvles. Når vi siger "Afhøvling af gulve" så er det med høvljerns maskine, de bliver høvlet. Efter en hver gulvafhøvling skal der efterfølgende foretages en "almindelig" gulvafslibning. Parketgulve er lidt nemmere at slibe og behandle men parket gulve kan dog kun slibes og ikke høvles / afhøvles.

For at sikre en smuk, slidstærk og rengøringsvenlig overflade er det meget vigtigt, at trægulvet har fået en optimal overfladebehandling.

Se vores galleri under parketgulve eller bræddegulve / plankegulve og før / efter for at, have bedre oversigt, hvordan jeres gulve kommer til at, se ud.

DBF Gulvservice er en service som udfører; Afhøvling af gulve, afslibning af gulve, afslibning af trapper, afslibning af dørtrin, afslibning af køkkenbordplade, og som kan behandle ( alle former for efterbehandling ) gulve med lak, lud, olie, hvid lak, vox, bejdsning, male gulve, udføre reparationer, lægning af alle typer gulve og montering

Gulvafslibning

For at udføre gulvafslibning er der mange ting, man skal være opmærksom på; Pris, kvalitet, overholdt frist på gulvslibning og hvilket gulvfirma du har med, at gøre.

1. Pris

Er det den rigtige pris, jeg skal betale for gulvafslibning og hvilken gulvbehandling får jeg med i prisen og med hvilke produkter? Husk, at ringe til flere gulvfirmaer for, at høre om priser. Pas på: Billig Gulvafslibning kan man ikke få uden, at det går udover kvaliteten, men man skal heller ikke betale mere, end det der er nødvendigt.

2. Kvalitet

For at udføre professional gulvafslibning er det kun rigtigt og kvalitets bevist gulvfirma, der kan udføre dette. Lige i øjenblikket findes der mange fup-firmaer som udfører gulvafslibning med ufaglærte gulvsliber. For at udføre god gulvafslibning, skal man afslutte med meget fint sandpapir ( så men ikke kan se nogen ridser) og efterbehandle gulve med kun kvalitets produkter.

3. Overholdt frist

Kan det gulvfirma overholde fristen? Mange gulvfirmaer lover mere, end de kan; vi rykker ud flere gange om ugen for, at udbedre skader efter visse firmaer; mange kunne ikke overholde fristen og vigtigst af alt: kvaliteten.

4. Hvilket gulvfirma har du med, at gøre?

Vi anbefaler altid at tjekke det gulvfirma, som du vil have med, at gøre. MEN det skal være før de kommer hos dig for, at udføre gulvafslibning. For har de først været hos dig, så er det forsendt. Du kan tjekke dem hos

www.anmeld-haandvaerker.dk & www.bedoemmelse.dk & www.trustpilot.dk

 

Mellemslibning af gulve

Mellemslibning af gulve skal altid foretages inden lakering eller oliering. Med en mellemslibning fjerner man små ridser og olie og lak binder bedre. Hvis man ikke laver en mellemslibning, så binder lak ikke og den skaller. Med en mellemslibning kan du ikke fjerne misfarvning af gulve, men gøre gulvene mætte, så den nye overflade- behandling kan binde. Skal misfarvning eller skævhed fjernes skal du fuldslibe gulve.

Gulvmand

- Professional gulvmand skal kunne udføre gulvafslibning, gulvafhøvling og alle former for gulvbehandling.
Administration